Reservasjon   

Etter 10 års drift har vi besluttet å legge ned hundehotellet. Vi passer bare hunder t.o.m 29 august.


Husk å ta en titt på info og priser før og  når du bestiller. I perioder da vi har fullt på hotellet må vi ta ekstra priser for at en hund skal ha en bås for seg selv. Gjelder store hunder som schæfere, rottweilere etc.samt hunder med løpetid. Gjelder også mindre raser som av en eller annen grunn må stå alene.


OBS! OBS! Vær snill å ikke fjerne "Reservasjon fra:" fra der du skal skrive navnet ditt. Navnet ditt skal stå etter dette. Dette fordi vi skal kunne skille ut din bestilling fra SPAM-post. 

Når du poster din bestilling kommer det opp sandvox_mailer@karelia.com.Det skal det gjøre.






















Ettersom hotellet ikke er døgnbetjent er det av største viktighet at du anmerker når hunden skal leveres og hentes. Bare utenbygdsboende kan hente eller levere hunden utenfor de angitte tider. 0900-1100 og 1700-1900. Inn og utlevering mellom 1100 og 1700 blir fakturert med 150,- kr.

Før 0830 og etter kl 2100 blir fakturert med 250,-kr. Hvis du er tidlig ute om morgenen er det mulig å kunne legge hunden inni et bur i bilen vår. (må alltid avtales) Dette koster ikke ekstra. 

Du kan spare tid ved innleveringa med å laste ned og fylle ut to skjema som skal leveres inn hos oss. 


Last ned skjema for innregistrering som skal taes med til oss og leveres sammen med hunden. Dette skjemaet skal bare fylles ut ved første gangs opphold eller hvis det skjer noen endringer mht.hund.

I tillegg skal det fylles ut et skjema for selve oppholdet. Det gjør du enklest hos oss. Der skal det stå om hunden skal ha tur/godbit/medisin etc.

Vi forutsetter at du forholder deg til opphold som er bestilt hos oss som en avtale. Eventuelle avbestillinger må komme minimum en uke før. 

Opphold som avbestilles i de siste 24 timer før levering faktureres i sin helhet. Opphold som avbestilles 2-7 dager før levering blir belastet 50 % av opprinnelig beløp.