Priser

1 hund:   kr. 300,- pr dag.  

2 hunder med samme eier:  kr. 450,- pr dag  (må kunne være i samme bås om der skal innrømmes prisavslag.)I høysesongen fra og med 

15 juni t.o.m. 31 august og fra 15 desember til 5 januar er prisen 350,- pr dag.

Om sommeren fra og med 15 juni tom 29 august er prisen 550 ,- pr dag for to hunder. Samme gjelder fra 15 des tom 5 januar.

3 hunder med samme eier:  Etter nærmere avtale.  (må kunne være i samme bås om det skal innrømmes prisavslag.)

I tillegg blir det kr 75,- pr hund pr. søndag,  øvrige røde dager samt julaften, nyttårsaften eller annen aften. 


Hunder som vi ikke kan la bo sammen med andre hunder betaler i høysesongen 500 ,- pr dag. Samme gjelder for hunder med løpetid.

Alt dette er grunnpriser, dersom hunden har særskilte behov, ekstra stell ved forpleining av sår etc vil prisen øke i forhold til det.

Medisinering kr 30,- pr dag. Kr 50,- for to gang pr dag.


Som en tilleggstjeneste kan vi gå  tur med hunden din. Dette koster kr.50,- pr. hund.pr.gang. 


Vi kan gi hunden din dentastix eller annen godbit om kvelden for kr 10,-

 

Vi holder vanligvis mat til hunden dersom den spiser ordinært tørrfor som Purina med kylling. Hvis din hund har en sart mage som ikke tåler et raskt forskifte eller går på et spesialfor må du ta med deg dette.

Alle hunder som bor her 10 dager eller mere vil bli vasket, stelt og få klippet negler gratis.

Dersom det er snakk om hunder med løpetid skal det gjøres særskilt oppmerksom på det. Prisen vil øke med 50%. Dersom tispa får løpetid under oppholdet og det medfører ekstraarbeide for oss faktureres det 50% ekstra for de dagene hun har løpetid. Vi tar som regel bare ekstra betalt for hunder som er høyløpske og dem som det medfører ekstraarbeid for oss å ha i den anledning.

Vi tar intet ansvar for følgene av at tisper leveres inn med løpetid uten at eieren opplyser om dette.

Det forutsettes ellers at hunder skal kunne bo sammen to og to i høysesongen. Hvis det er fullt på hotellet og  det viser seg at en hund ikke takler å være sammen med annen hund må den som f.eks viser og utøver aggresjon eller har en adferd som er årsak til at den ikke kan være med annen hund betale 50 % ekstra. 

Prisene er pr påbegynt dag, dvs. at du betaler for den dagen du leverer hunden, alle dager mellom og den dagen du henter den.

Ut og innlevering av hunder utenom våre faste tider er bare mulig for de som er hjemmehørende utenfor Alta. Vi ønsker mest mulig ro for våre gjester og vi må alltid ha beskjed om du kommer utenom tidene.

Som utenbygdsboende kan du hente hunden etter kl 1900. Eller levere den før 0900. Levering eller henting før 0800 og etter 2100 koster kr 250,- kr. Levering mellom 1100 og 1700 koster 150,- kr.

Inn og utlevering utenom de faste tidene må alltid avales på forhånd.

Det forutsettes at det skal være betalt for oppholdet innen hunden kan utleveres.

Vi har kortautomat for Visa og foretrekker at du betaler med kort. Tar ikke kredittkort.Vi tar helst ikke kontanter. Om du likevel ønsker å betale kontant ser vi oss dessverre nødt til å ta 75,- ekstra pr transaksjon.

Vi forutsetter at du forholder deg til opphold som er bestilt hos oss som en avtale. Eventuelle avbestillinger må komme minimum en uke før. 

Opphold som avbestilles i de siste 24 timer før levering faktureres i sin helhet. Opphold som avbestilles 2-7 dager før levering blir belastet 50 % av opprinnelig beløp.